Activiteiten

Pubquiz

Elke dinsdagavond vanaf 20:30 organiseren wij samen met ‘Quizacademy’ een pubquiz vanaf 20:30. Inschrijven kan via onderstaande website. Vind je het leuk om van te voren een hapje te komen eten? Neem dan contact met ons op!

Lente wandelquiz

Na een geslaagde voorgaande editie gaan we weer op pad van Nijmegen naar Beek maar dit keer uiteraard een andere route en nieuwe puzzels, vragen en spellen! Deze tocht brengt je op de de mooiste plekjes in de omgeving. Onderweg beantwoord je quizvragen, moet je soms antwoorden zoeken in je omgeving maar ook digitaal worden er vragen gesteld. Iets minder vragen dit keer en wat andere mogelijkheden om punten te verdienen. We verzamelen bij Proeflokaal Beij Ons. Uiteraard kan je daar terecht voor een borrel of een kop koffie en je krijgt daar je route, vragen en lunch mee. We eindigen bij Sous les Eglises te Beek voor de uitslag en prijsuitreiking. Vorm een gezellig team van maximaal zes personen en meld je aan via onderstaande reserverings- en betaalmodule. Ben je met meer dan kan je je altijd opsplitsen en toch samen wandelen.

Wanneer? 7 mei 12:00. Meer info via Quiz Academy.


Klik hier voor de website van Quizacademy!

Bands & Artiesten

Wij bieden bands en artiesten de mogelijkheid om op te treden. Mocht u hier interesse in hebben, neem dan gerust contact met ons op! Er is, indien gewenst, een zanginstallatie aanwezig!