Over ons

Jean-Paul & Rosmarijn

Rosmarijn en Jean-Paul 
Café Nijmegen-Oost Kroeg Nijmegen-Oost Pubquiz Nijmegen

Jean-Paul en Rosmarijn hebben samen Proeflokaal Beij Ons opgericht. Na beiden veel ervaring in de horeca te hebben opgedaan, besloten ze om zelf een café op te richten. Dit café werd een combinatie van een eetcafé en een bruine kroeg. De gezelligheid van een bruine kroeg met de kwaliteit van een goed eetcafé maakt Beij Ons een unieke plek. Door de informele, laagdrempelige en vooral gezellige sfeer, is Beij Ons een plek om thuis te komen en even heerlijk tot rust te komen. Wil je nog meer weten over het ontstaan van Beij Ons en het verhaal erachter? Neem dan een kijkje op de site Jorrit Eet Lekker, hier staat namelijk een blog op over eigenaresse Rosmarijn!

Jorrit Eet Lekker!

Ons team

Beij Ons bestaat uit een jong, gezellig en enthousiast team. Samen met ons team kijken wij er elke dag naar uit om jullie te mogen ontvangen in onze mooie zaak & in de watten te leggen.

Werken bij ‘Beij ons’ voelt als een grote familie en elke dag is een feestje!

Floris

Nog een winkel?!

Rosmarijn en Jean-Paul hebben buiten hun café in Nijmegen nog een winkel in het centrum van Nijmegen! De winkel is een tweedehands (kinder-)kledingzaak en is ontstaan in Corona-tijd, toen Beij Ons helaas de deuren tijdelijk moest sluiten. Eerst was het als pop-up in de Nijmeegse kroeg zelf. Toen de horeca weer open mocht, had het dusdanig serieuze vormen aangenomen dat Rosmarijn opzoek is gegaan naar een pand in Nijmegen. Uiteindelijk is ze uitgekomen bij een mooi pand in de Stikke Hezelstraat. 

In Nijmegen miste Rosmarijn een tweedehands kinderkleding winkel. Ze vond het zonde van al die dure kleding om het nieuw te kopen, het vervolgens 2 maanden aan te doen bij haar kinderen en het daarna weer in de kledingcontainer te gooien omdat het te klein is. Dit moest anders! Samen met haar creativiteit en nieuwe ideeën, die de Corona-tijd haar gegeven heeft, heeft ze haar probleem opgelost met een nieuwe winkel. Dit resulteerde tot de winkel Kinder-Goed!

Klik hier voor de website van Kinder-Goed!
Kinder-Goed Nijmegen 
Café Nijmegen-Oost Kroeg Nijmegen-Oost Pubquiz Nijmegen

Waarom de naam “Beij Ons”?

We zitten met ons café in hartje Nijmegen-Oost en een beetje Nijmegenaar kent de Beijenstraat. Deze was beroemd en berucht in Nijmegen-Oost. Wij liggen zelf aan de Beijenstraat, hoek Daalsedwarsweg, dus vandaar de woordspeling met de ‘e’ in het woord ‘Beij’. Leuk feitje toch? 😉 

Vlag Proeflokaal Beij Ons
Café Nijmegen-Oost Kroeg Nijmegen-Oost Pubquiz Nijmegen